Wat kunnen we voor jou doen?

Company 

Branding

Vanaf €950

Tijdens het proces van het creëren van een concept voor de branding van jouw bedrijf, gaan we op zoek naar het idee of betekenis achter jouw merk. Een concept voor een merk word gebruikt om continuïteit te geven aan een merk zijn identiteit. 


Visitekaartjes

Vanaf €65

Wanneer je iemand ontmoet dat een nieuwe klant zou kunnen zijn, wil je ze dan niet we zien lopen met een eerste goede indruk? Een indrukwekkend visitekaartje doet zoveel meer dan alleen een email en telefoonnummer doorgeven!

Logo

Ontwerp

Vanaf €265

Een logo is een bedrijf zijn eerste introductie naar klanten. Een logo kan een uitnodiging zijn. Een goed logo ontwerp kan klanten iets vertellen over een bedrijf met kleuren, vormen en verschillende lettertypes.

Website

Ontwerp

Vanaf €300

Een van de meest belangrijke dingen voor een bedrijf, is een goede website.Ontwerp is belangrijk, omdat het kan weergeven hoe jij en je merk zaken doen en uiteindelijk hoe jouw klanten jou zien.

Brochures

Vanaf €265

Een brochure- of flyer ontwerp heeft als doel de aandacht van de klant te trekken. Een ontwerp doet dit door de belangrijkste elementen van de producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Uitnodigingen

Vanaf €265

Het is voorkomende misvatting dat uitnodigingen verouderd raken. Tegenwoordig gebruiken velen sociale media en groepsberichten om een belangrijk event aan te kondigen, maar het neemt die persoonlijke touch weg!

CONTACT ONS

Stuur een berichtje

Wat wil je graag laten ontwerpen?
Wat wil je graag laten ontwerpen?
Branding
Visitekaartjes
Logo Ontwerp
Website Ontwerp
Brochure, Flyer of Poster
Uitnodigingen
Contact

+27 (0)62 047 2581

info@onepointfiftysix.com  

 

Adres

07 Baviaans Close

Hout Baai, 7806

Kaapstad, Zuid Afrika 

 

Volg ons op